Cart 0
Accelerate your E-commerce

Get the most out of your e-commerce

ANALYSE. OPTIMIZE. LEARN.

 

WAAROM HET EAP?

De consument bevindt zich kort op een web shop, oriënteert zich snel en baseert keuzes op basis van prijs, referentie en merkbeleving. Dit maakt het lastig en kostbaar de consument te bereiken en te laten kopen. Elk bedrijf binnen de Fashion & Lifestyle branche vraagt zich af: Hoe kan mijn bedrijf de juiste optimalisatieslagen maken om het online te laten accelereren in deze snel veranderende markt? Het EAP biedt hiervoor de oplossing. Op basis van kennis en jarenlange ervaring (van zowel Coqtail.com als HetCommunicatielokaal.nl) verzorgen wij een op maat optimalisatie traject en begeleiden ieder bedrijf naar een hoger niveau op het gebeid van e-commerce.

WAT HOUDT HET EAP IN? 

Een bedrijf dat zich aansluit bij het EAP wordt minimaal 6 maanden ondersteund bij het ontwikkelen, uitvoeren en monitoren van een e-commerce strategie en álle online activiteiten. Daarnaast is het mogelijk tijdens het traject om teams of online marketeers te trainen en bijeenkomsten bij te wonen om kennis en ervaring met gelijkgestemden uit het vak te delen.

 

Workshops & trainingen

Kennisoverdracht en opleiding vinden wij erg belangrijk. Maandelijks organiseert het EAP daarom trainingen en workshops. In onderstaande kalender zie je alle data en onderwerpen voor 2018.

 

Workshops & training

Iedere maand verzorgen wij workshops voor E-commerce managers waarbij wij ingaan op op e-commerce vraagstukken zoals bijvoorbeeld: SEO, Adwords, Conversie optimalisatie, Data Analytics, usability en UX.

maand Packages

Vanaf € 400,- (excl. BTW) per maand begeleiden wij uw groei voor uw e-commerce.

 

DE AANPAK

De optimalisatie richt zich op drie gebieden;

1. Traffic

2. Conversie

3. Klantrelatie

 
 
Door het EAP zijn wij zowel in kennis als online enorm gegroeid!
 
2_Team V1.png